Minnesota Wild Hockey

Vi byter spel för en kväll

Vi byter golf mot ishockey för en kväll. Det lokala NHL-laget heter Minnesota Wild och spelar på Xcel Enery Center i centrala Minneapolis.

Xcel Energy Center gör verkligen skäl för sitt namn; det är fyllt av energi. Vi fick lov att besöka media-centret, och de hade inte mindre än 25 personer för att sköta produktionen, och det här var inte ens en TV-sänd match. Ledningscentralen såg ut som en mix av server-hall och flygledningstorn, med 15 personer som dirigerade de olika kamerorna, och satte ihop videoshowen som visades på en stor jumbo-tron hängande över isen. Allt detta synkroniserat med orgelspelaren/disc jockeyn för att underhålla publiken under hela matchen.

Den här kvällen behövdes verkligen all extra underhållning. Visserligen tog Minnesota Wild ledningen i början av matchen, men Buffalo Sabres kvitterade snabbt och tog kommandot i matchen. Det är i det läget som mediateamet kommer in och räddar läget. Trots medioker försäsongshockey så var stämningen i arenan på topp. En mycket professionell produktion.

Om du får chansen ska du definitivt gå på en NHL-match. Det är underhållning av högsta klass, även för den med ett svalt intresse för hockey.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Minnesota Wild Hockey

Vi byter spel för en kväll

Vi byter golf mot ishockey för en kväll. Det lokala NHL-laget heter Minnesota Wild och spelar på Xcel Enery Center i centrala Minneapolis. Xcel Energy