Du visar för närvarande Royal Óbidos Spa & Golf Resort
Vacker morgon på Saare Golf Course på Ösel, Estland

Royal Óbidos Spa & Golf Resort

Ballesteros hann aldrig spela Royal Óbidos innan han dog 2011 i sviterna av en hjärntumör. Minnet av honom lever i de fantastiska banor Seve skapade. Óbidos är det sista mästerverket.

Det är ungefär en timmes färd på motorväg från Lissabons flygplats till Royal Óbidos som ligger i distriktet Oeste. Det är värt varenda minut att åka hit om du är ute efter förstklassiga golfbanor.

Alltsedan starten 2012 har Royal Óbidos haft ett grundmurat rykte som mästerskapsbana och när den kompletterades 2014 med ett mindre boutiquehotell nådde anläggningen nivån att fungera som bas för utflykter till även andra banor i närheten.

Royal Óbidos ligger således bara ett par rejäla utslag från Praia D’El Reys golfresort, West Cliffs och Bom Sucesso. Banan sträcker sig längs den natursköna Silver Coast med utsikt över Atlanten och Lagoa de Óbidos. Klubbhuset och det eleganta men enkla hotellet, Hotel Evolutee Royal Óbidos, ger det svala men professionella intryck som alltid var Ballesteros kännetecken.

Skulle du av någon anledning vilja vila från golf en dag så gör en utflykt till staden Óbidos. Den ligger bara tio minuter bort och är en medeltida pärla där Portugals historia finns markerad i varenda gatsten och husfasad.

Alltså, OM du vill vila från denna gudabenådade golfregion…

Royal Óbidos Spa & Golf Resort Information
Adress Cabeço da Serra, Óbidos, 2510-665 Vau, Portugal (Se karta)
Telefon+351 262 965 220
Email[email protected]
Webbsidawww.royalobidosgolf.pt
Totalt antal hål18