Du visar för närvarande Bom Sucesso Resort
Vacker morgon på Saare Golf Course på Ösel, Estland

Bom Sucesso Resort

Det var tänkt som en blinkning åt gamla klassiska golfbanor med överraskande unduleringar runt green och lite hipp som happ i planeringen av foregreen. 

Det var så Bom Sucesso fick sin layout. Men det är en mästerskapsbana i toppklass. När Donald Steel fick uppdraget att rita banan såg han möjligheten att förse Bom Sucesso med just de klassiska grepp som präglar många äldre mästerskapsbanor i Europa.

Men det fanns vissa skillnader mellan Bom Sucesso och de riktiga klassikerna. Den främsta var att Bom Sucesso skulle anläggas som en ram runt en större resort med hundratals villor och lägenheter, med köpcentra och helikopterplatta och tennisbanor, pool och lekpark.

Donald Steel klarade även detta och 2008 var anläggningen klar. I dag erbjuds både proffsgolfare och glada amatörer en förstklassig bana där alla kan vara med och känna sig lyckade medan icke-golfande föräldrar och barn kan fördriva tiden bland resortens alla andra frestelser.

Bom Sucesso Resort ligger på Atlantens strandbankar vid Óbidos lagun på Costa de Prata, Silverkusten. Det är strax intill den medeltida staden Óbidos. Härifrån är det 50 minuter i sydvästlig riktning till flygplatsen och folkmyllret i Lissabon.

Klubbhuset med sin restaurang och golfshop är av ganska ordinär kvalitet. Däremot erbjuds gäster ett boende i resortens femstjärniga villor så någon brist på service är det inte.

Bom Sucesso Resort Information
Adress Lugar do Bom Sucesso, 2510-662 Vau, Óbidos, Portugal (Se karta)
Telefon+351 262 965 310
Email[email protected]
Webbsidawww.guardiangolf.net
Totalt antal hål18