Du visar för närvarande Ombergs Golf Resort
Vacker morgon på Saare Golf Course på Ösel, Estland

Ombergs Golf Resort

Tänk dig att du spelar på en hed med omgivande lummig lövskog och med utsikt över landets näst största sjö – då är du på Omberg strax intill den djupa förkastningssjön Vättern. Där finns en fin 18-hålsbana som lockar tiotusentalet greenfee-gäster årligen och det kan man förstå.

Ombergs Resort passar utmärkt för golfgänget som vill spela bra golf, träffas och trivas. Anläggningen som ligger fem minuter från E 4-an vid Ödeshög har milsvid utsikt över Vätterns östra strandkanter.

Anläggningen är en landets nyare banor i södra Mellansverige. Men det märks inte att man är någon nybörjare. Ombergs Golf Resort erbjuder också boende i hotell med minst 3-stjärnig status med 62 dubbelrum, restaurang och spa. Allt i ett utan några transporter. Hela Omberg andas kontinental stil med rymlig reception och stora utrymmen för restaurang med bar och shop samt hotell med bastu och spa samt funktionella möteslokaler för upp emot 200 deltagare.

Övningsområdet är väl tilltaget och där finns också en välrenommerad golfskola. Golfbilar och vagnar för uthyrning är en självklar del av utbudet som förmedlas av serviceinriktad personal. På anläggningen finns även ett spa i hotelldelen för den som så önskar.

Ombergs Golf Resort Information
Adress Stora Lund, SE-599 93 Ödeshög, Sweden (Se karta)
Telefon+46-144-121 60
Email[email protected]
Webbsidawww.ombergsgolfresort.se
Totalt antal hål18